OUDERCOMMISSIE;

Volgens de wet- en regelgeving dient elk gastouderbureau een eigen oudercommissie te hebben. Onze oudercommissie stelt zich ten doel de belangen van de gastkinderen en hun ouders zo goed mogelijk te behartigen en te vertegenwoordigen. Tevens fungeert de oudercommissie als aanspreekpunt voor de ouders. Deze commissie kan advies uitbrengen over elk voorgenomen besluit m.b.t.

- Financieel beleid (prijzen van de opvang)

- kwaliteit van de dienstverlening

- klachtenprocedure

- Pedagogische beleidsplan

- Veiligheid

- GGD inspectie

- De risico-inventarisatie

Ook Tamara’s gastouderbureau heeft een oudercommissie. De oudercommissie wordt samengesteld uit vraagouders waarvan één of meerdere kinderen opgevangen worden door gastouders die aangesloten zijn bij Tamara’s. Onze oudercommissie telt momenteel 2 leden. Ze heten Erwin en Bobby.

Heeft u interesse om deel uit te maken bij de andere oudercommissieleden? Laat het mij dan weten! Hierbij stellen ze zich even aan jullie voor

 

Beste Ouders,

Ik ben Erwin, 44 jaar, ik ben vader van 3 kinderen: een zoon Ryan (17 jaar), een dochter Esmee (13 jaar) en de jongste is vorig jaar geboren, Jolijn oktober 2017. Ik woon sinds 2012 samen met Wanda in Almere stad vanaf 2017 is Jolijn erbij gekomen. Ik ben sinds 2012 zelfstandige in de bouwsector en werk 4 dagen in de week. Onze jongste dochter Jolijn gaat 4 dagen naar de gastouder Ineke in Literatuurwijk. Ik ben graag betrokken bij mijn kinderen en heb daarom gekozen om mezelf bij de oudercommissie op te geven. Ik hoop daar met mijn ervaring als vader een toegevoegde waarde te zijn.

Groetjes Erwin

Beste ouders,

Mijn naam is Bobby, 32 jaar, en woon samen met Marieke en onze dochter Jinthe (september 2018). Jinthe gaat 3 dagen per week naar gastouderopvang Lilalot in de Regenboogbuurt. Ik werk als Boekhouder. Ik wilde graag meer betrokken zijn en een stem kunnen geven voor wat er binnen de gastouderopvang gebeurd. Daarom heb ik besloten om mij op te geven voor de oudercommissie.

Als u vragen heeft kan u ze stellen door te mailen.

Groetjes, Bobby